Wil jij je oude door nieuwe patronen vervangen en tegelijk fitter worden?

Meld je dan direct aan. Wil je meer weten over het programma? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen direct contact met je op.

Wil jij je oude door nieuwe patronen vervangen en tegelijk fitter worden?

Meld je dan direct aan. Wil je meer weten over het programma? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen direct contact met je op.

Maak een actieplan en leer nieuwe positieve gewoontes aan!

Boris Hendriksen (30 april 1975)

1995-2001 Universiteit Groningen: Bedrijfskunde

2001- heden Unilever, Viacom (MTV), Diageo (Johnnie Walker, Smirnoff): diverse leidinggevende management en commerciële posities (lokaal en internationaal). Vaardigheden: communicator, mens gericht, analytisch, gepassioneerd, energiek, verbinder.

In de afgelopen 25 jaar had ik een aantal slechte gewoontes ontwikkeld. Gewoontes waar ik mijn identiteit aan ophing. Gewoontes die langzaam een steeds grotere impact op mijn leven hadden. Gewoontes die leidden tot andere slechte gewoontes en ongemakken. Tussen mij en mijn dromen in stonden. Negatieve impact hadden op mijn relaties met anderen. En uiteindelijk een risico voor mijn gezondheid en mijn ontwikkeling vormden. 

Na vele niet-succesvolle pogingen om te veranderen begon de tijd te dringen en werd de impact onhoudbaar. Uiteindelijk heb ik de keus gemaakt. Gezond oud worden, groeien. Stoppen met uitstellen. Het roer ging om en is om. Mijn slechte oude gewoontes heb ik losgelaten. Van de een op de andere dag. Nieuwe activiteiten zijn er voor in de plaats gekomen. Nu kan zien wat ik jaren niet zag.

12 weken ben ik er actief mee bezig geweest. Daarna werden mijn nieuwe activiteiten echte gewoontes. Ik hoef er nu niet meer over na te denken. Ik ben niet mijn gewoontes: ik bepaal mijn eigen gewoontes. Mijn nieuwe gewoontes passen veel beter bij mij. Maken me gelukkig en gezond.

Iedereen kan veranderen net als ik. Zorg dat je een visie hebt en een doel. Zorg dat je eerlijk bent naar jezelf. Stap er even uit en bekijk jezelf van een afstand. Leer van de ervaringen van anderen. Verzamel de juiste mensen om je heen. Vraag ze om steun. Maak een actieplan en leer nieuwe positieve gewoontes aan! Geef jezelf een KickStart en je zult versteld staan van wat jij uit je leven kunt halen. 

Ik zet graag mijn passie voor mensen en mijn persoonlijke/zakelijke ervaring in om jou te helpen je persoonlijke doelen helder te krijgen en om te zetten in tastbare en blijvende resultaten.

Heb jij het gevoel dat je:

Leeft voor een ander (of voor de verwachtingen van anderen) TEST

Zaken uitstelt of in een sleur zit

Niet het maximale uit jezelf haalt op zakelijk gebied?

Niet fit of te zwaar bent

Te weinig tijd besteedt aan mensen waar je het meest om geeft

Heb jij het gevoel dat je:

Leeft voor een ander (of voor de verwachtingen van anderen)

Zaken uitstelt of in een sleur zit

In een baan zit waar je weg wilt, maar de stap niet durft te zetten

Sportief niet het maximale uit jezelf haalt

Te weinig tijd besteedt aan mensen waar je het meest om geeft

“Betrokkenheid, inzet, doorzettingsvermogen. Je sleept elkaar er doorheen, ook als het even tegen zit.”

Jeen Westra (23 februari 1971)

1990-1994 The Hague University: Communicatie management & International Marketing

1994-1996 Ministerie van Defensie: Sergeant

1997- heden: diverse leidinggevende posities waarvan de afgelopen 6 jaar binnen de HR tech/Recruitment industrie. Vaardigheden: people manager, motivator, stimulator, business coach.

2010- heden: Sportcoach, personal trainer & bootcamp instructor.

2019- heden: Crossfit Trainer bij Crossfit IJmuiden

In mijn werkzame leven heb ik bij verschillende bedrijven altijd management posities vervuld waarbij mensenkennis, inlevingsvermogen en het in de kracht zetten van het individu binnen een groep, de top drivers zijn voor het bouwen van succesvolle teams. Teambuilding en mensen onderdeel laten worden van het succes is de rode draad in mijn carrière.

Bij defensie leer je dat je team zo sterk is als de zwakste schakel en daar ben je samen verantwoordelijk voor. Betrokkenheid, inzet, doorzettingsvermogen. Je sleept elkaar er doorheen, ook als het even tegen zit. In al mijn activiteiten zie je deze ervaring terugkomen. Als sportcoach, als CrossFit trainer, maar ook in de functies die ik in het bedrijfsleven heb mogen uitoefenen.

Als trainer van KickStart zet ik mijn kennis in om jouw doelen te bereiken en begeleid je op de weg die voor je ligt.

“Mijn massages hebben een onthaastend en ontstressend effect, waardoor mensen de (werk)druk beter aan kunnen.”

Hans van den Berg: Masseur
(10 december 1957)

Door astmatische klachten was ik genoodzaakt te stoppen bij McCain als Foods Keurmeester. Een ontspanningsmassage (cadeau van een vriendin) opende mijn ogen.

Mensen een ’senang ’gevoel geven. Dát is wat ik bij elke massage voor ogen heb. ‘Senang’ is een Maleis woord dat ‘behaaglijk’, betekent. Mijn massages hebben een onthaastend en ontstressend effect, waardoor mensen de (werk)druk beter aan kunnen.

Tijdens het masseren krijg ik van veel klanten te horen dat zij hun gezondheid en leefstijl willen verbeteren. Blijkbaar halen mijn massages goede voornemens naar boven bij mensen. Met KickStart mag ik daarop inspelen.’ Omdat ik veel grepen uit de pitjit gebruik – de Indonesische manier van masseren – heb ik mijn achternaam naar het Maleis vertaald: Dari Gunung.

1988-2007: McCain Foods keurmeester, Mentor Medical Systems Facilities Assistant
2005 – 2008: Touch Pro Stoelmassage, Holistisch masseur (Academie voor Massage & Beweging)
2008 – heden: Masseur/Eigenaar van Dari Gunung

“Ik laat je ervaren waar de zwakke en sterke punten in je lichaam zitten waardoor je gerichter met je trainingsdoelen aan de slag kunt”

Arjen Germans: Osteopaat/Fysiotherapeut
(11 december 1975)

Als fysiotherapeut begonnen en gewerkt in verschillende particuliere praktijken. Hierdoor was ik er al snel achter dat ik meer wilde zien, kunnen en bovenal behandelen. Na een korte zoektocht op osteopathie uitgekomen. 

Ik behandel graag en wil met mijn behandeling mensen van hun klachten af helpen. Maar bovenal wil ik iedereen leren hoe zij zelf hun klachten leren begrijpen en hierdoor deze zelf kunnen beïnvloeden en oplossen. Ik laat je ervaren waar de zwakke en sterke punten in je lichaam zitten waardoor je gerichter met je trainingsdoelen aan de slag kunt.

1996-1999: Hogeschool Zuyd: opleiding Fysiotherapie
2001-2007: College Sutherland Opleiding Osteopathie DO-MRO.
2010-2012: ProOsteo Opleiding tot Baby Kinderosteopaat.
2007-Heden: Osteopathie Driehuis & Heemstede (Eigenaar); GZOND-Heemstede (Eigenaar)

Kom in contact

Wil jij meer uit jezelf halen, dan is KickStart wat voor jou. Meld je aan voor een training. Of vul het contactformulier in.

Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.