‘Jij kunt het leven leiden dat jij wilt…..
als jij dat echt wilt’

Meld je direct aan. Of vul onderstaand contactformulier in als je meer wilt weten over het programma. Het KickStart-team neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

‘Jij kunt het leven leiden dat jij wilt…..
als jij dat echt wilt’

Meld je direct aan. Of vul onderstaand contactformulier in als je meer wilt weten over het programma. Het KickStart-team neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

KickStart is een Persoonlijk Ontwikkelings- en Fitnessprogramma van 12 weken, waardoor mannen – zowel geestelijk als lichamelijk – het maximale uit zichzelf kunnen halen

Persoonlijke Ontwikkeling, Fitness en Voeding

Onder begeleiding van twee trainers, plus een masseur en een kok ga je 3 dagenlang de uitdaging aan met jezelf. Dit doe je met een team van maximaal 7 andere mannen.

De drie daagse training op een prachtige locatie is de KickStart van het 12 weken programma. 7 verschillende Persoonlijke Ontwikkelingssessies en 5 Work Outs (Cardio en Kracht) vormen de basis van de training.

Voeding

Je leert wat gezonde voeding is. Welke rol voeding speelt in training. Natuurlijk komt dit ook naar voren in het eten dat de kok voor je maakt. Jouw persoonlijke 12 weken plan en commitment – aan jezelf en jouw team van tien mannen – zorgen voor een optimaal resultaat.

Blijvende team connectie

Een besloten App groep, tweewekelijkse Video calls en een terugkomdag zorgen voor zowel positieve druk als steun van jouw KickStart team. Natuurlijk kun je gedurende de 12 weken ook aanvullende één op één trainingen krijgen.

Fitter en sterker

Een sterk en gezond lichaam. Meer energie of keuzes gemaakt die je al lang uitstelde. Het resultaat dat jij voor ogen had, wordt daadwerkelijk behaald met KickStart. Oude, slechte gewoontes verdwijnen. Nieuwe positieve patronen ontstaan.

De inzichten van andere mannen helpen je een beter inzicht te krijgen in jezelf. Je haalt het beste uit jezelf op alle gebied.

Gegarandeerd resultaat

Je behaalt gegarandeerd resultaat door de samenstelling van het KickStart programma.

De blijvende verbinding met jouw KickStart groep – natuurlijk gecombineerd met jouw persoonlijke inzet – zorgt ervoor dat oude, slechte gewoontes zijn vervangen door positieve, nieuwe patronen.

Je fitte, sterke lichaam, je heldere geest en de opgedane zelfinzichten stellen je in staat om de juiste keuzes te maken en het beste uit jezelf te halen op alle gebied.

Kom in contact

Wil jij meer uit jezelf halen, dan is KickStart wat voor jou. Meld je aan voor een training. Of vul het contactformulier in.

Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.